Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
Składniki: 150g ryżu, 0,5 kg mięsa mielonego, 0,5 kg pieczarek,1 cebula, 1 czerwona papryka,keczup 3 łyżki, przyprawa gyros,150g majonez , 200gkeczup, ser. Wyk: Ryz ugotować w osolonej wodzie. Mięso mielone przesmażyć dodać cebulę w kostkę, pieczarki w plastry i paprykę w kostkę . Przyprawić tylko przyprawą Gyros. W naczyniu ułożyć ryż, farsz, ryż farsz. Na to : majonez wymieszany z keczupem i kilka kropel tabasco. Na to starty ser. Piec 30 min w 180 stopniach