Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z mintajem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Rybę rozmroź, pokrój na kawałki. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na godzinę.
Obgotuj różyczki brokuła, osącz. Mieszankę warzyw podsmaż na patelni. Dodaj pokrojoną cukinię i smaż chwilę razem. Posyp przyprawą do warzyw. Makaron ugotuj al dente (na półtwardo), osącz.
Do natłuszczonego naczynia żaroodpornego włóż makaron, warzywa oraz rybę. Wymieszaj.
Wstaw naczynie do gorącego piekarnika. Zapiekaj 30 minut w temp. 180°C. Pod koniec pieczenia posyp potrawę pokruszonym serem i posiekanym chili.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 230
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV