Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przychodzę do Was z rewelacyjnym pomysłem na szybką i prostą w przygotowaniu zapiekankę. Zrobiłam ją z parówek i bagietki. Rewelacyjnie smakuje i jeszcze szybkiej znika. Idealnie sprawdzi się na obiad i kolację. Zróbcie koniecznie.
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 42
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 42
Składniki
Pieczarki i cebule kroję i podsmażam. W naczyniu do zapiekania układam przecięte na pół bagietki i smaruję ketchupem. Posypuję połową sera żółtego i układam pieczarki, parówki i resztę składników w tym ketchup i sos czosnkowy. Na koniec posypuję serem i piekę w temp, 220 stopni 15minut. Na koniec posypuję pietruszką i prażoną cebulką Oglądnij dokładny przepis video jak zrobić taką zapiekankę.