Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, a naprawdę smaczne.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9364
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9364
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Składniki
Marchewkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Brokuła umyć i podzielić na małe różyczki. Układać w naczyniu żaroodpornym najpierw marchewkę, potem brokuła a na tym rybę. Śmietanę wymieszać z przyprawami wg własnych upodobań i zalać rybę i warzywa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st. C przez ok.40min, aby nic już nie było surowe;) Wg upodobania mozna posypać jeszcze serem żółtym.