Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki obiad na piatek. Wybór ryby , kto jak lubi. U mnie był filet , ale też dobrze sprawdzają się paluszki rybne.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Rybę solę, pieprze , obtaczam w bułce tartej i smażę. Ziemniaki kroję na plasterki. Ser trę na tarce. Cebule obieram i kroję w drobną kostkę.Po usmażeniu ryby , podsmażam cebulę.
Do żaroodpornego naczynia wkładam rybę .Układam na nią pokrojone ziemniaki , posypuję cebulką i serem . Śmietanę mieszam z wegetą i polewam na ziemniaki.
Piekę ok. 20 min. w tem 160 stopni.