Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna wytrawna zapiekanka z serkiem wiejskim i płatkami owsianymi.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Cukinie, marchew i cebulę obieramy, następnie kroimy (cukinie odciskamy z wody) i blendujemy z płatkami owsianymi.
Białka ubijamy. Do warzyw dodajemy serek wiejski, żółtka i mieszamy. Na koniec białka i delikatnie łyżką łączymy wszystkie składniki.
Przekładamy masę do formy i zapiekamy 60 minut w 180 stopniach.