Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z tuńczykiem i groszkiem"
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5296
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5296
Składniki
Ugotuj ryż. Pokrój marchewkę i obgotuj. Pokrój pora, obsmaż, razem z groszkiem i fasolką szparagową.
Do ryżu dodaj odsączonego tuńczyka, majonez, przyprawy. Połowę włóż do naczynia żaroodpornego, nakryj warzywami. Połóż ryż, posyp serem. Zapiekaj 30 min.
Przepis przysłała Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Takie jest życie