Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dora....i latwa...
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10549
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 305
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10549
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 305
Składniki
Makaron gotujemy 1 minute (musi buc pol twardy) Szpinak wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy 2 minuty , odcedzamy i drobno siekamy. Pieczarki podsmażamy na oliwie.
W misce ubijamy trzepaczka jajka,dodajemy ser,smietane i mleko.Doprawiamy do smaku.
Dodajemy pieczarki,szpinak i wszystko mieszamy drewniana lyzka.
Naczynie zaroodporne smarujemy oliwa.Wkladamy do niego makaron i przykrywamy masa jajeczno-szpinakowa.
Wkladamy do nagrzanego do 180 st. piekarnika i pieczemy okolo 30 minut.
Podajemy na cieplo. SMACZNEGO.....