Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 249
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 249
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Ziemniaki pokrój w cienkie plastry. Pieczarki pokrój w kostkę, pora w plastry, warzywa oprósz solą. Na oleju podsmaż pieczarki i pora, dodaj mięso z przyprawami i czosnkiem, smaż 15 minut, dodaj koncentrat pomidorowy, wymieszaj.
W naczyniu układaj ziemniaki, mięso z warzywami i znów ziemniaki. Danie zapiekaj 1,5 godziny w temp. 180° C. Pod koniec pieczenia ułóż plastry sera.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień