Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na domowe zapiekanki z aromatycznym farszem. Dieta ketogeniczna. Bez cukru, bez glutenu. Ekspresowa przekąska z tuńczykiem, serem i jajkami.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 415
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 415
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Składniki
Cukinie obieramy, następnie odcinamy końcówki. Przecinamy na cztery kawałki i łyżką usuwamy miąższ.
Jajka rozgniatamy widelcem. Dodajemy tuńczyka i tarty ser, mieszamy.
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy śmietankę, majonez, musztardę i suszony koperek.
Cukinie układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Lekko solimy i smarujemy olejem. Pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Podpieczone cukinie wypełniamy farszem i pieczemy jeszcze 15 minut. Gorące zapiekanki podajemy z sosem musztardowo-koperkowym. Smacznego!