Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy pomysłu na obiad, a w lodówce znajdują się produkty, które można do "czegoś" wykorzystać, to ciekawy pomysł sam się rodzi ;)
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88275
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88275
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie al dente, odcedzić. Do ciepłego makaronu dodać pokrojone kabanosy, ser i pomidorki, przyprawić i wymieszać.
Całość przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, posypać startym żółtym serem. Ze śmietanki i mąki przygotować sos, zalać makaron.
Piec w nagrzanym do 160 stopni piekarniku przez ok. 35-40 min. Smacznego!