Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zawijańce z indyka"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7402
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 361
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7402
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 361
Składniki
Patyczki do szaszłyków mocz przez 30 minut. Czosnek pokrój w plastry. Paprykę obierz, wytnij nasiona, pokrój w kostkę. Indyka umyj, pokrój na małe kawałki.
Przygotuj marynatę, wlej do miski. Włóż mięso, dokładnie wymieszaj, odstaw na godzinę do lodówki. Wszystkie nabijaj na patyczki.
Smaż na patelni grillowej z każdej strony przez 10 minut lub upiecz na grillu elektrycznym. Podawaj z jogurtem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień