Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na świąteczny obiad
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Schab rozbić , doprawić solą , pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Każdy plaster posmarować 1 łyżeczką chrzanu.
Ser mozzarella utrzeć na tarce o grubszych otworach posypać po chrzanie.
Ser feta pokroić w słupki ułożyć po środku plastra. Ser pleśniowy pokroić w paski , ułożyć po obu stronach fety. Żurawinę opłukać położyć na serach.
Każdy plaster zwinąć , spiąć wykałaczką , doprawić przyprawą do mięsa wieprzowego.
Zawijane włożyć do rękawa do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 40 minut.