Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawijasy z karkówki z ogórkiem kiszonym, boczkiem, chlebem i cebulą podane z ziemniakami i surówką.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Kotlety rozbijamy, od wewnętrznej strony musztardą i układamy pokrojone w paski ogórki, boczek, chleb, cebulę oraz dodajemy po łyżeczce posiekanej natki pietruszki. Kotlety zwijamy, spinamy szpilkami do mięsa i opiekamy na tłuszczu na złoty kolor. Następnie mięso przekładamy do rondelka, podlewamy bulionem i dusimy do miękkości. Mięso podajemy z ziemniakami i surówką.