Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla amatorów czosnku - zdrowe i pyszne
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Rybe posolić i ułożyć w naczyniu do zapiekania, jego spód uprzednio lekko skropić oliwą pomidorową
W melakserze (lub makutrze) utrzeć czosnek, natkę pietruszki , 1 łyzke oliwy, sok cytr, oraz przyprawy. Dodać do tego jogurt i serek pleśniowy (wkruszyć) -wymieszać.
Na rybie poukładać rozdrobnione pomidory i ostrożnie rozsmarować masę jogurtową.
Pieczemy w temp. 175 st. ok.1/2 godz.
Smacznego