Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka nie muszą być tłuste i nudnie, oto ich pyszna i zdrowsza wersja ;)
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5296
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5296
Składniki
Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, najlepiej na pojedyncze kostki. Marchew, ziemniak, pietruszkę kroimy w drobne paseczki. Czosnek i seler kroimy w plasterki, cebulę w kostkę, przyprawy mieszamy z sosem sojowym i ketchupem. Bierzemy worek do pieczenia w piekarniku wkładamy do niego mięso, pokrojone warzywa, przyprawy zawiązujemy dokładnie mieszamy i pieczemy w piekarniku przez godzinkę na 180 stopni.
Najlepiej smakują z ryżem.