Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekielnie dobre żeberka z suszonymi śliwkami i powidłami, niebanalne połączenie powideł i przypraw sprawi, iż tak przygotowane żeberka zachwycą nas smakiem i staną się wytwornym daniem.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 292
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 292
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
1. Żeberka myję, osuszam, kroję w paski, doprawiam solą. 2. Wszystkie składniki na marynatę przekładam do miski, czosnek obieram, przeciskam przez praskę. Dokładnie mieszam i nacieram marynatą każdy kawałek mięsa.
3. Mięso układam w naczyniu żaroodpornym, na mięsie układam śliwki suszone i piekę w rozgrzanym piekarniku 45 minut w 180°C.
4. Danie gotowe. 5. Smacznego.