Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niecodzienny sposób na mięciutkie i soczyste żeberka
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 128
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 420
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 288
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 128
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 420
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 288
Składniki
żeberka pociąć w kawałki,natrzeć papryką,vegetą.Do wysokiego garnka włożyć żeberka,wlac 2szklaki coli.moczyć przez ok.1godzinę.Wylać colę i wlać do garnka olej,podsmażyć żeberka.W gorącej wodzie rozpuścić kostkę rosołową,wlać,uzupełnić wodą,dodać liść laurowy,ew.ziele angielskie,wsypać troszkę vegety,gotować do miękkości.W szklance wody rozrobić sos pieczeniowy,wlac do garnka,gdy sos zrobi się gęsty zaprawić odrobią smietany i przyprawić do smaku pieprzem.Podawać z ziemniakami z wody i najlepiej surówką z kapusty czerwonej.