Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę dodane inne składniki a jak się smak zmienił. Proszę sprobować.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, wymieszać z sosem sojowym, curry i imbirem.Żeberka umyć, osuszyć i natrzeć tą zaprawą, odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Kapustę posiekać. Żeberka wyjąć z zaprawy, obrumienić na tłuszczu. Dodać zaprawę, bulion i kapustę. Dusić pod przykryciem 1/2 godz, dodać osączoną dynię, majeranek, przyprawić do smaku, zagotować. Podawać z dowolną surowką.