Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żeberka w porach"
Polecam.
Odsłon: 155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 46
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 494
Polecam.
Odsłon: 155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 46
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 494
Składniki
Pomidorki przekrój na pół. Por oczyść i pokrój na talarki. Czosnek obierz i posiekaj. Umyj mięso, włóż do miski. Dodaj warzywa, czosnek, wlej keczup.
Przypraw i wymieszaj. Mieszankę wstaw do lodówki na godzinę. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem. Włóż mięso z warzywami. Podlej wodą, nakryj.
Wypiekaj ok. 90 minut w temp. 160°C (aż mięso będzie miękkie).
Porcje 4
120 min
Cena 4,60 zł
Kalorie 420 kcalŹródło: Takie jest życie