Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w porach pyszny treściwy obiadek! Pory i żeberka pycha!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Cebule i czosnek oczyszczamy. Cebulę kroimy drobno w kostkę , a czosnek przeciskamy przez praskę. Por myjemy i białą część kroimy w 0,5 centymetrowe paski. Żeberka rumienimy na smalcu z obu stron. Następnie żeberka dusimy w bulionie do 20 minut. Dodajemy cebulę, czosnek i paprykę w proszku. Dusimy do 20 minut i dodajemy pora. Następnie dusimy do miękkości mięsa.