Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne,mięso kruche rozpływa się w ustach:)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Umyte żeberka obtoczyć w mące i usmażyć.Zalać wodą tyle by woda przykryła mięso. Dodać przyprawy bez musztardy i ketchupu.Gotować do miękkości mięsa w razie potrzeby uzupełniać wodę. Osobno podsmażyć cebulę na złoty kolor ,pod koniec podsypać 1 łyżką mąki i zasmażyć. Cebulę dodać do żeberek,jeśli sos jest za gęsty regulujemy gęstość wodą. Dodać musztardę i ketchup,sól i pieprz do smaku. Pogotować 1o min. Podawać z ziemniakami lub kaszą. Smacznego życzę!