Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
robią furorę za każdym razem
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Umyte mięso pokroić na kawałki ( na porcje). Wszystkie warzywa pokroić w drobną kostkę, czosnek można wycisnąć.
Na dno dużego naczynia żaroodpornego wysypać warzywa, dodać mięso - całość doprawić solą, pieprzem, chili ( drobno pokrojonym) i ziołami - dobrze wymieszać.
Dodać passaty - znowu wymemlać. Piec w temp. 180-190 st. około 3 h kontrolując ilość płynu raz na jakiś czas ( można podlewać wodą lub piwem)
Spożywać z pieczywem, ryżem , makaronem - obojętne , ale koniecznie z przyjaciółmi:) Ja podałam swoje danie z kopytkami i kawałkami warzyw korzeniowych.