Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zielone pierogi ze szpinakiem"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 217
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 217
Składniki
Ciasto: zagnieć z podanych składników, dolewając wodę. Schłodź w lodówce przez godzinę.
Farsz: połącz biały ser i fetę. Dodaj żółtko i posiekane suszone pomidory. Wymieszaj, dopraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij foremką serca, nakładaj farsz, sklejaj po dwa. Wrzucaj do wrzątku, gotuj ok. 7 minut. Podawaj z szynką i pokrojonymi pomidorkami.Źródło: Chwila dla Ciebie