Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielone spaghetti"
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 487
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 308
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4288
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 799
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 487
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 308
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4288
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 799
Składniki
4 porcje • : 10 min • gotowanie: 15 min • 607 kcal/porcja • 4 zł/porcja
Pokrój cienko cukinie. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na minutę przed końcem gotowania dodaj cukinie i groszek. Odcedź, dodaj oliwę.
Wymieszaj jogurt z bazylią, przypraw do smaku. Dodaj do makaronu razem ze szpinakiem. Posyp parmezanem.Źródło: Olivia