Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,subtelna w smaku i delikatna,bardzo polecam mimo,że zrobiłam pierwszy raz.Sama byłam zaskoczona tym wspaniałym smakiem. Bardzo polecam :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8868
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 198
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 461
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8868
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 198
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 461
Składniki
Ugotowane ziemniaki zmielić lub puścić przez praskę.Dodać pokrojony kabanos w plasterki. Dodać jajka,pieprz,sól ,koperek,seler pokrojony w kostkę,cebulkę,ser żółty,oraz przyprawy. Foremkę wysmarować masłem i posypać tartą bułka. Farsz nałożyć i dać do piekarnika nastawionego na 190st. Piec około 1,20min.
Smacznego życzę!