Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie samodzielne lub dodatek do mięska, niestety, dość długo się pieką
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 445
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 611
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Odsłon: 174
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 445
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 611
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Odsłon: 174
Składniki
1. ziemniaki dokładnie umyć lub obrać, ponacinać gęsto w poprzek (bez docinania do końca), posmarować olejem, posypać solą i przyprawą do ziemniaków, przykryć folią, wstawić do piekarnika, piec ok 90 min, 2. cebulę, pieczarki i boczek pokroić w plasterki, cebulę i pieczarki lekko posolić, 3. gdy ziemniaki zmiękną, wyjąć z piekarnika, lekko przestudzić, w nacięcia powkładać plastry warzyw i boczku, piec do miękkości, na koniec przykryć serem, wstawić jeszcze na chwilkę do piekarnika, ja podałam z surówką i sosem czosnkowym smacznego