Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie smaczne i latwe w przygotowaniu.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Ziemniaki obrac ze skorki i pokroic w talarki,cukinie umyc odciac brzegi wyciac gniazdo nasienne i takze pokroic w cienkie talarki,Cebule obrac i pokroic w cienkie piorka. Na patelnie wlac olive z olivek i wrzucic wszystkie warzywa doprawic sola piepszem dodac pietruszke zielona.Mieszac od czasu do czasu. Potrawa bedzie gotowa jesli wszystkie warzywa beda miekkie i lekko sie przybrazowia. Na sam koniec dodac ocet winny wymieszac i posypac pietruszka zielona.