Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój nowy wynalazek, pyszne ziemniaki ugniecione , połączone z podsmażoną cebulką i podsmażonymi pieczarkami. Ziemniaki wyszły bardzo smaczne i będę często wracać do ich przygotowania. Polecam
garnek z przykrywka, nóż, tłuczek, patelnia, łyżka,
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
Ziemniaki, obrać , umyć i ugotować do miękkości. Pieczarki po oczyszczeniu pokroić w kostkę. Cebulę po obraniu również pokroić w kostkę. Masło podgrzać do rozpuszczenia, dodać pokrojoną cebulę , przeciśnięty przez praskę czosnek podsmażać do zeszklenia. Dodać pokrojone pieczarki i podsmażać do miękkości pieczarek. Ziemniaki po ugotowaniu odcedzić , ugnieść tłuczkiem i wymieszać z zawartością patelni. Dokładnie wymieszać do połączenia składników. Smacznego
Ziemniaki gotowe do podania.