Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziołowa rolada z migdałami"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Na nią wyłóż 50 dag tłustego twarogu utartego z 1/2 pęczka posiekanej natki, 1/2 pęczka posiekanego kopru i z ząbkiem rozdrobnionego czosnku. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Na jednym dłuższym boku pozostaw margines. Zwiń roladę i dokładnie sklej brzeg. Roztrzep widelcem całe jajko i posmaruj powierzchnię rolady.
Górę posyp płatkami migdałowymi. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 15-18 minut.Źródło: Kobieta i życie