Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zraziki drobiowe nadziewane serkiem"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5447
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 295
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28010
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 104
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5447
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 295
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28010
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 104
Składniki
Filet opłucz, osusz, potnij na 4 równe plasterki. Przykryj je folią i rozbij na spore płaty. Mięso posyp solą, pieprzem oraz ziołową przyprawą do drobiu. Odstaw na bok na około 20 minut.
Strączki fasolki oczyść, opłucz, gotuj około 7 minut w posolonej wodzie. Odcedź, osącz. Twarożek utrzyj z żółtkiem, solą, białym pieprzem i odrobiną granulowanego czosnku.
Przyprawiony serek rozsmaruj na kotletach. Rozłóż na nich fasolkę. Zwiń. Jajko roztrzep widelcem. Zanurz w nim kolejno zraziki. Następnie obtocz je w tartej bułce. Usmaż na rumiano na oleju.Źródło: Tina