Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zraziki wołowe z korniszonem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 430
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 430
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Składniki
Rostbef posmarować musztardą, obsypać solą, pieprzem i majerankiem. Cebule obrać, pokroić w łódeczki. Korniszony pokroić w paski ok. 5 cm.
Na każdym plastrze mięsa rozłożyć po kawałku cebuli, korniszona i boczku, zwinąć w rulon, związać nitką lub spiąć wykałaczkami.
Każdy zraz otoczyć w mące, podsmażyć na złoto na oliwie, podlać wodą, dołożyć ziele angielskie, liść laurowy, dusić pod przykryciem ok. 1 godziny, aż mięso będzie miękkie.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium