Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zraziki z jajkiem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
jajka ugotuj na twardo i obierz. Piersi z kurczaka przekrój na pół i rozbij. Dopraw solą i pieprzem. Na patelni rozgrzej masło i wrzuć szpinak. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i pokruszoną fetę. Całość wymieszaj i podsmaż.
Wlej śmietanę i chwilę podduś. Na rozbite piersi wyłóż farsz szpinakowy, a pośrodku połóż jajko. Mięso zwiń w roladkę i zepnij wykałaczką. Kolejno panieruj w mące, jajku i bułce tartej. Usmaż.Źródło: Na żywo