Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zrazy wołowe z ogórkiem"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Mięso umyj, pokrój w plastry i rozbij tłuczkiem. Każdy plaster posyp pieprzem, posmaruj musztardą. Połóż na nim krążki cebuli, kawałki ogórka i plasterek boczku. Całość mocno zwiń.
Każdą roladkę zepnij wykałaczkami. Na patelni rozgrzej masło klarowane. Zrazy obtocz mąką i podsmaż. Przełóż do garnka z drobno posiekaną cebulą, grzybami i czosnkiem. Zalej wodą i gotuj 2 godziny. Posól.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień