Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie aromatyczna zupa-krem , do tego strugi świeżej fioletowej marchewki. Domownicy i goście będą zachwyceni.
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę i selera obrać, dobrze opłukać i gotować w bulionie około 20 minut. Rukolę opłukać, osuszyć i lekko porwać. Na patelni zeszklić posiekaną cebulę i czosnek, dodać rukolę, szybko podsmażyć. Przełożyć do ciepłego bulionu, zagotować. Całość po lekkim przestudzeniu zmiksować na krem. Podawać z prażonymi na suchej patelni orzechami i strugami marchewki startej na kuchennej temperówce.