Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 516
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14596
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 516
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14596
Składniki
Wykonanie: Obydwie masy przygotować oddzielnie. Zagotować margarynę z cukrem i mlekiem, zdjąć z ognia dodać resztę składników a na końcu mleko w proszku. Dokładnie wymieszać i lekko ciepła masą przekładać andruta na przemiennie. Przycisnąć deseczką, schłodzić i podawać. SMACZNEGO.