Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczny deser uświetni każdy obiad.
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 126
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 459
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 126
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 459
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Składniki
Galaretkę o smaku morelowym rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody , pozostawić do zakrzepnięcia. Galaretkę o smaku agrestowym rozpuścić w 1 1/2 szklanki gorącej gotowanej wody. Prince polo pokruszyć lub utrzeć na tarce podzielić na 4 części, ułożyć w pucharkach.
Pestki granata wyłuskać. Śmietanę ubić na sztywno, wymieszać z krzepnącą galaretką. Wyłożyć porcje na pokruszone prince polo , posypać po 2 łyżki pestek granata.
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcią. Galaretkę agrestową pokroić w kostkę i ułożyć na pestki granata.
Mandarynki obrać podzielić na cząstki , po 1 dodać do pucharków.
Dodać pozostałe pestki granata i zalać galaretką wiśniową. Schłodzić 3 godziny.