Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Babeczki bananowo-czekoladowe"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Banany rozgnieć. Dodaj jajka, mleko, olej. Mąkę przesiej przez sito i wymieszaj z płatkami. Dodaj kakao, proszek do pieczenia, wymieszane jajka, mleko i olej. Czekoladę i orzechy posiekaj, dodaj do masy i wymieszaj.
Formę na muffinki wyłóż papilotkami. Do każdej nałóż porcję masy. Piecz 30 minut w 180°C. Śmietanę ubij z cukrem. Nałóż na babeczki, udekoruj ciastkami i bananami.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień