Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu babeczki z brzoskwiniami i wiórkami kokosowymi idealne na każdą okazję.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 265
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 265
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
Suche składniki wymieszaj w misce. Brzoskwinie pokrój w drobną kostkę lub zblenduj na mus. Jajka roztrzep dodaj jogurt, sok z brzoskwiń, masło i brzoskwinie, wymieszaj dodaj do suchych składników. Wszystko dokładnie wymieszaj. Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości.Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Z podanych składników wychodzi 12 babeczek.