Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne babeczki dwuskładnikowe, które przypadną do gustu wszystkim wielbicielom czekolady. Niewiele pracy, a smak zachwyca. Babeczki przed podaniem warto schłodzić przez noc w lodówce.
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 126
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 459
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 126
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 459
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Składniki
Krem czekoladowy przełóż do rondelka i delikatnie podgrzej, żeby stała się bardziej płynna.
Jajka wbij do miski i ubij na puszystą masę (jajka po ubiciu powinny potroić swoją objętość).
Przestudzony krem przelej do masy jajecznej. Składniki delikatnie wymieszaj łyżką.
Formę na muffinki wyłóż papilotkami.
Ciasto przelej do foremek. Babeczki piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 25 minut (do suchego patyczka).
Upieczone babeczki przestudź, następnie wstaw na kilka godzin do lodówki. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego!