Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu babeczki migdałowe z jabłkiem idealne na deser, można je zabrać do pracy, szkoły, piknik lub w podróż.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól oraz migdały .
Jajka roztrzep trzepaczką, dodaj mleko i olej, wymieszaj.
Mokre składniki dodaj do suchych i wymieszaj, dodaj obrane i pokrojone w kostkę jabłko. Gotowym ciastem napełniaj papilotki na muffinki do 3/4 wysokości .
Babeczki piec około 20-25 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.