Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 212
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 212
Składniki
W wiekszym garnku rozpusc maslo,dodaj do niego czekolade.Gdy zacznie mieknac,zdejmij garnek z ognia i wymieszaj czekolade z maslem.
Dodaj dzem,cukier,sol i jajka.Wymieszaj dokladnie,dodaj make i jeszcze raz wymieszaj.Naluz ciasto do przygotowanych papilotek (do ok.2/3 wysokosci.
Piecz ok.25min.w temp.180 stopni C (do suchego patyczka).Upieczone babeczki przestudz.
Rozpusc skladniki polewy (np.w mikrofalowce),odstaw na chwile do zgestnienia,a nastepnie polej babeczki.Udekoruj wedlug uznania.
SMACZNEGO :)