Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i szybko znikają
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 71
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 283
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5436
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 71
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 283
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5436
Składniki
Wszystkie składniki muszą być w temperaturze pokojowej. 1. Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę 2. Dodawać po jednym jajku 3. Przesiać do masy mąkę i proszek do pieczenia, dodać cukier waniliowy i wymieszać do połączenia się składników 4. Wlać masę do papilotek 5. Dodać na sam środek plasterek banana 6. Piec w nagrzanym piekarniku do 170st.C ok. 25min (grzanie góra-dół) SMACZNEGO!