Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wilgotne porzeczki, idealne na każdy dzień. Oczywiście można zrobić z innymi owocami
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 774
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 67
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 774
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 67
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Formę na muffiny wyłożyć 12 papilotkami.
Do miski dodać jajka, które ubijamy z cukrem. Następnie dodajemy olej, mleko, dalej miksując.
Do drugiej miski przesiać mąkę razem z proszkiem do pieczenia, dodać cukier i dokładnie wymieszać.
Delikatnie połączyć składniki z dwóch misek, dodać porzeczki delikatnie wymieszać.
Nałożyć równe porcje ciasta do papilotek i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec przez 25 minut.