Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babka brzoskwiniowa"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Składniki
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gd.
Masło stop, ostudź. Mąki i proszek przesiej. Dodaj cukier, kaszę mannę i skórkę z cytryny. Jajka zmiksuj. Wlej mleko i masło, połącz. Wlej do sypkich składników, dokładnie wymieszaj.
Brzoskwinie osącz, pokrój w kostkę (2 zostaw do dekoracji). Do formy wlej 1/3 ciasta. Ułóż połowę brzoskwiń. Włóż 1/3 ciasta, rozłóż brzoskwinie. Wlej resztę ciasta. Wyrównaj.
Piecz 50-55 min w 160°C. Ostudź. Polukruj, udekoruj brzoskwiniami i czekoladą.Źródło: Chwila dla Ciebie