Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka do wykonania goscie w drodze a babka na stol!
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 160
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1195
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 160
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1195
Składniki
jaja cale +cukier mikserem ubic
dodac make+proszek do pieczenia
olej+ woda
mozna dodac kakao lub bakalie lub owoce
peczemy okolo 50min