Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, polecam.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 53
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 93
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 276
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 53
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 93
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 276
Składniki
Margarynę o temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem. Stopniowo dodajemy po jednym jajku, mąkę wymieszaną z proszkiem i mleko. Wszystko dokładnie ucieramy. Około 1/3 masy odkładamy i dodajemy do niej kakao i kokos. Do reszty masy wsypujemy budyń bananowy. Do przygotowanej blaszki nakładamy najpierw masę ciemną potem jasną. Pieczemy w 160-180 C przez ok. 40 minut.