Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza babka pomarańczowa której nie może zabraknąć na Święta. Niezwykle puszysta i wilgotna.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 419
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19581
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 419
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19581
Składniki
Zmiksować jajka wraz z cukrem. Stopniowo dodać również olej, mleko i sok z pomarańczy. Osobno wymieszać składniki sypkie i delikatnie dodać do reszty. Miksować tylko do połączenia składników. Formę wysmarować olejem a piekarnik nagrzać na 170 stopni. Piec do suchego patyczka ok. 30 minut.