Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babki z otrębami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Składniki
Pokrojony rabarbar uduś z cukrem, aż puści sok. Natłuść i wysyp bułką 5 foremek. Wymieszaj osobno suche i mokre. Połącz, dodaj rabarbar. Ciasto wlej do foremek. Piecz w 180oC ok. 25 min. Sprawdź, nakłuwając patyczkiem – powinien być suchy.Źródło: Świat kobiety