Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Margarynę utrzyj z cukrem na krem. Miksuj i dodawaj po jednym jajku. Mąkę przesiej z cynamonem, solą i startą skórką, wymieszaj z bakaliami. Połącz z masą jajeczną.
Przełóż ciasto do foremki i piecz 60 minut w 180°C. Zostaw do wystygnięcia w piekarniku przy uchylonych drzwiczkach. Posyp cukrem.Źródło: Naj